Termínová listina 2018 a pokyny pro členy

 Ahoj začátek pádlovací sezony se blíží. První trénink na vodě bude v pondělí 26.3.
Přihlašování na závody je stejné jako v loňském roce = na jednotlivé závody je třeba se napsat v loděnici na nástěnce vždy nejpozději do pondělí před daným závodem. V pondělí se uzavírají přihlášky a po té nejsou možné žádné změny. To znamená, že kdo není zapsaný do pondělka tak na závody nejede, naopak kdo je zapsaný a z nějakého důvodu (jakéhokoli) nepojede musí uhradit poplatky spojené s přihláškou a organizací což je 500,-Kč (+stravné u závodů v Račicích)

Zde je termínovka_2018 s popisem závodů a časovým plánem odjezdů, kterého se budeme snažit držet.
K termínovce pár upozornění:
1. závod je v Praze proto očekávám plnou účast, na vleku povezeme jen debly a lodě pro benjamínky ročník 2008 a mladší.  Ostatní si odvezou lodě po vodě.
Na prvních Račicích bohužel z časových důvodů nestartují benjamínci ročník 2007 a mladší. Tyto závody jsou standardně oproti minulým letům letos od soboty do pondělí
Zařadili jsme letos závod v Olomouci (Havel Cup, jde o dětský závod na který plánujeme jet pendolínem)
Černožice jsou také krásný dětský závod a určitě se zúčastníme, termín je ale poslední den prázdnin v neděli před začátkem školního roku tedy před prvním poprázdninovým tréninkem tak se včas nezapomeňte napsat na tabuli, nejlépe při odjezdu na soustředění nebo klidně i dříve.
Ahoj Dufíno

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.