Nové hřiště součástí každého tréninku

 Ahoj většina z Vás už zaregistrovala, že máme nové hřiště v prostoru Cukrkandlu. Toto hřiště budeme využívat během všech pondělních i středečních tréninků. Hřiště je naše, a v podstatě jde o to jak si ho zabydlíme takové bude. Tak jako do teď, se trénink skládá ze dvou částí, první je samozřejmě voda a druhou právě další aktivity=posilování, běh, obratnost…atd., které díky hřišti dokážeme rozvíjet zábavnější formou než tomu bylo dříve.

Počítejte tedy s tím, že tréninky budou končit v 19:00 na hřišti. Kdo chce může si vzít věci sebou a odcházet domu přímo ze hřiště. Na hřišti funguje malý stánek s občerstvením, kde je možné si zakoupit kafe nebo něco jiného k pití (zejména pro doprovod)

Ke hřišti se dá přijet autem okolo = Z Komořenské odbočit k vodě na konci cukrovarské zdi. Jsou tam ukazatele na Cukrkandl.

STUDIE_Lodenice_Modrany

Neparkujte před vysokou budovou nádraží, ideálně nechat auto hned vlevo na konci asfaltu před nástupištěm případně hned za branou na hřiště vlevo.

Je to hezké a klidné místo které nám otevírá další možnosti. Jednou z nich je také vidina nové loděnice, kterou se povedlo zapracovat do studií plánované výstavby v tomto místě. Loděnice je plánována právě v místech tohoto hřiště. Jde pouze o studii, od které k realizaci bude ještě velmi dlouhá a složitá cesta ale pevně věříme, že když se staneme součástí tohoto prostoru tak bude jednodušší plán nové loděnice prosadit.

Dufíno

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.